Over CBN

Over CBN

Corona Bescherming Nederland is een initiatief van MSS Advanced Technologies B.V., sinds 2009 met het merk MSS Defence wereldwijd actief als leverancier van defensie organisaties. Zo levert MSS Defence o.a. volledig ingerichte en turn-key veld- en noodhospitalen.

CBN is gericht op de particuliere markt en maakt gebruik van het internationale netwerk van MSS Defence waardoor er goed en betrouwbaar wordt ingekocht. Alle bij CBN verkrijgbare producten worden vanuit voorraad geleverd.

Kijk gerust op onze website www.mssdefence.com voor meer informatie over de mensen en organisatie achter CBN.

In het kort

Via deze site kunt u een FFP2 en KN95 mondkapje kopen. En andere beschermingsmiddelen bestellen voor o.a. bescherming tegen mexicaanse griep, bacteriën, virussen, varkensgriep, vogelgriep, het coronavirus en voor allerlei andere doeleinden.

Mondkapjes

De mondkapjes die wij op de site aanbieden voldoen aan de voorwaarden van de EN-149:2001 norm. CBN levert corona mondkapjes en mondmaskers aan particulieren, maar ook aan ondernemers en ZZP-ers. Zoals o.a. fysiotherapeuten, masseurs, docenten, leraren, schoonmakers, kleuterbegeleiders, kinderopvang, artsen, tandartsen, nagelstilisten, kappers, schoonheidsspecialisten. En niet onbelangrijk, wij leveren vanuit voorraad dus vandaag besteld = morgen in huis. Wij zijn u graag van dienst!